Snuskungen i ny förpackning.

En enkel gestaltning av Sveriges snuskonung Knut Fredrik Ljunglöf framför det helt anspråkslösa sommarställe som tobaken och snuset gjorde möjligt.

Kan du känna doften?

Sommaren och värmen brukar inte vara något som skandinaverna kan skryta med men ibland händer det att vädret blir så fint att en själv blir förvånad. 

De sa att det skulle bli en vargavinter!

Det var ett tag sen jag åkte in till centrala Stockholm och idag blev det dags för en utflykt. Jag fick e-post med reklam om att en av de största fotobutikerna i stan skulle ha utförsäljning och lagerrensning eftersom de skulle flytta till nya lokaler. Härligt tänkte jag, jag kanske kan fynda!

Sandas ej (print i varierande storlekar).

En del fina motiv finns närmare än vad någon kan tro. Den här fina skylten fanns på väg till affären idag och jag passade självklart på att göra en bild av den. Den kan tryckas i olika material och storlekar och pryda en hel del utrymmen.

Ett litet smultronställe i skärgården.

Äntligen blev det en utflykt till Fjäderholmarna! Det är imponerande hur mycket en liten skärgårdsö kan rymma, allt från små hantverksbutiker till teaterscen och några restauranger!