Årets Gotland.

Årets resa till Gotland blev ett tappert försök att undkomma verkligheten, åtminstone under en kort stund. Inga PCR-tester behövdes och inga krav på att bära ansiktsmask var nödvändiga.

Mobilen kan.

Jag har haft en vana att ta med mig mina stora och tunga kameror när jag reser till hemlandet. Jag har trott att det är viktigt för att kunna ta med mig bra bilder. Den här sommaren tänkte jag dock annorlunda av olika anledningar och prioriteringar.

I Petrus de Dacias fotspår.

Det blev ännu ett medeltidstema på årets besök till Gotland. Det kanske blir lite av en cliché men Visby är ju starkt förknippad till medeltiden och dessutom bjuder på oändligt många härliga miljöer för fotografering av den typen.

Still the same.

Det har gått drygt tjugo år sedan jag var i Köpenhamn sist. På den tiden bodde jag på västkusten och åkte dit tillsammans med min skola (SFI var det nog om jag minns väl) för ett studiebesök.

Alltid lika härligt!

Det är numera en orubblig tradition att ta båten till Gotland en helg i juni. Det är en av de saker som jag går och väntar på hela året och jag har hittills bara upplevt fantastiska miljöer och fått mig en välförtjänt vila efter en hel termins arbete.