Still the same.

Det har gått drygt tjugo år sedan jag var i Köpenhamn sist. På den tiden bodde jag på västkusten och åkte dit tillsammans med min skola (SFI var det nog om jag minns väl) för ett studiebesök.

I Petrus de Dacias fotspår.

Det blev ännu ett medeltidstema på årets besök till Gotland. Det kanske blir lite av en cliché men Visby är ju starkt förknippad till medeltiden och dessutom bjuder på oändligt många härliga miljöer för fotografering av den typen.

I rättvisans namn.

Det var dags att besöka den sista av de utländska städer som finns runt Baltikum och som vi kan besöka genom en helgkryssning från Stockholm. Riga är en gammal stad som grundades på medeltiden och som uppnådde framgång och rikedom genom handeln.

Alltid lika härligt!

Det är numera en orubblig tradition att ta båten till Gotland en helg i juni. Det är en av de saker som jag går och väntar på hela året och jag har hittills bara upplevt fantastiska miljöer och fått mig en välförtjänt vila efter en hel termins arbete.

Lappland på vintern.

Jag hade planerat den här resan i ett par års tid och nu har den blivit verklighet. Anledningen har varit att uppleva norrskenet och staden över huvud taget eftersom den kommer att flyttas ett par kilometer bort på grund av rasrisk som orsakas av malmgruvan. Dock har det blivit ett par flera upplevelser på vägen.