Ny roll, nytt kapitel i livet.

En del kommer att tro att det handlar om reklam. Nej, det handlar inte om det. Varför skulle jag behöva göra reklam för just den här produkten som är känd över största delen av världen?

Den här bilden och artikeln handlar om livets gång och alla de förändringar som det innebär. Precis som med så mycket annat kommer den här burken att inta olika roller under sin livstid. För många år har den fått bo i badrumsskåpet innehållande hudkräm. Ja, en kan ifrågasätta om det ens är bra att använda hudkräm som är så gammal och i ärlighetens namn fick den en aning gulaktig färg på sistone. Men den har varit en av inventarierna och därför svår att bli av med. Den hörde till bilden helt enkelt.

Men nu är det dags för nya kapitel i livet och för nya roller som väntar på att intas, bland annat för den här blåa burken vars nya uppgift blir att förvara småskruv medan de väntar på att eventuellt bli behövda. Den lilla mängd kräm som var kvar efter så många år fick möta ett makabert öde och spolades ner i avloppet. Det kanske var för allas bästa. Jag undrar om det finns element i våra liv som har gulnat med tiden och som vi också behöver spola bort innan vi kan inta nya roller?

Nej, jag kommer inte avslöja hur många år jag har haft den här burken i min ägo.