Köp bilder i galleriet.

Med vissa undantag kan de bilder som finns här på hemsidan beställas i tryckt form i olika medier och storlekar. Beroende på tillgänglig upplösning kan bilderna beställas i pappersform, canvas, plexiglas, aluminium och andra medier i meterlånga storlekar. Ser du en bild som du känner att du vill ha i tryckt form kan du skicka ett meddelande med en förfrågan. Priset beror lite på om du vill ha ensamrätt på bilden (att den bara trycks i ett exemplar) eller om bilden får användas för att tryckas i upplaga. Det är även möjligt att påverka bildens utseende och önska beskärningar, ändringar i färg och/eller ton samt annat som kan göra att slutresultatet blir som du önskar dig.

Det finns några bilder som redan finns tillgängliga i Galleriet också (se nedan). Dock uppdateras den delen av sidan ganska sällan med nya bilder och därför är utbudet där begränsat.

Klicka på länken nedan för att öppna en avdelning i galleriet. Där kan du välja bland de bilder som finns och du kan beställa flera olika storlekar och monteringar på flera material. För mer information om tryckmedia kan du klicka på "Vanliga frågor" i menyn till höger.

Till galleriet >>