Alla ska få vara med!

När Malin Kindahl tänker tillbaka minns hon på vilket sätt eleverna på de olika dansskolorna sorterades, eller snarare sorterades bort.

Kindahls julföreställning.

Dansskolans årliga julföreställning var än en gång storslagen med många spännande nummer. Dansare från yngre till äldre åldrar klev upp på scenen och visade vad de hade övat på under terminen.

Egoismen segrar igen.

Det blev dags för en kulturkväll och Romeo med Julia stod i programmet. Den omöjliga kärlekshistorian kom i en modern tolkning som var rolig och spännande samtidigt som den skapade flera tankar och påminde om människans riktiga natur.

Kindahls vårföreställning.

I lördags var uppdraget att fånga Kindahls dansskolans anda på bild. Nästan tusen elever klev under helgen upp på scenen för att visa för föräldrar och andra anhöriga vad de hade lärt sig under vårterminen. Det blev en fantastisk föreställning, som det alltid blir med dansskolans föreställningar.

Musikal.

Jag fick chansen att se Balettakademiens julföreställning och gjorde självklart några bilder på de fantastiska nummer som deras program innehöll.