Kindahls vårföreställning.

I lördags var uppdraget att fånga Kindahls dansskolans anda på bild. Nästan tusen elever klev under helgen upp på scenen för att visa för föräldrar och andra anhöriga vad de hade lärt sig under vårterminen. Det blev en fantastisk föreställning, som det alltid blir med dansskolans föreställningar.

Egoismen segrar igen.

Det blev dags för en kulturkväll och Romeo med Julia stod i programmet. Den omöjliga kärlekshistorian kom i en modern tolkning som var rolig och spännande samtidigt som den skapade flera tankar och påminde om människans riktiga natur.

Rent i Hässelbygård

Ibland blir det inget alls och ibland kommer allt på en gång. Den här veckan har jag haft möjlighet att uppleva två spännande kulturevenemang, ett i Hässelbygårdsskolans aula och ett på Musikaliska mitt i Stockholm.

Musikal.

Jag fick chansen att se Balettakademiens julföreställning och gjorde självklart några bilder på de fantastiska nummer som deras program innehöll.

Förberedelser

Har fotomässan krympt? Har fotobubblan spruckit? Det kändes så i lördags i Älvsjömässan. Antagligen har många förstått att det inte är kameran som gör bilderna, precis som det inte var Hemingway's skrivmaskiner som skrev hans böcker.