De utvalda.

Det är alltid lika spännande att se vad danslärarna och eleverna på Kindahls dansskola har jobbat med under en termin. Även om jag numera kan känna igen skolans signatur i alla de nummer de förbereder blir jag alltid förbluffad över kreativiteten och skaparglädjen.

Alla ska få vara med!

När Malin Kindahl tänker tillbaka minns hon på vilket sätt eleverna på de olika dansskolorna sorterades, eller snarare sorterades bort.

Kindahls vårföreställning.

I lördags var uppdraget att fånga Kindahls dansskolans anda på bild. Nästan tusen elever klev under helgen upp på scenen för att visa för föräldrar och andra anhöriga vad de hade lärt sig under vårterminen. Det blev en fantastisk föreställning, som det alltid blir med dansskolans föreställningar.

Kindahls julföreställning.

Dansskolans årliga julföreställning var än en gång storslagen med många spännande nummer. Dansare från yngre till äldre åldrar klev upp på scenen och visade vad de hade övat på under terminen.

Egoismen segrar igen.

Det blev dags för en kulturkväll och Romeo med Julia stod i programmet. Den omöjliga kärlekshistorian kom i en modern tolkning som var rolig och spännande samtidigt som den skapade flera tankar och påminde om människans riktiga natur.