För vi har tagit studenten..!

Pandemin må ha satt stop för flaket men den har inte kunnat sätta stop för hemmafirandet. Genom noggrant planerat och ansvarsfullt upplägg har den här unga mannen kunnat fira slutet av skolbarndomen och början av vuxenlivet.

Glad påsk... stay home, stay safe!

Coronaepidemin skördar fler och fler offer trots alla restriktioner som alla grannländer har infört. I Sverige passar vi dock på att åka till fjällen under påsklovet och tror att vi blir skonade. Att dödskurvan bara stiger och blir mer och mer upprätt betyder inget alls i våra ögon.

Första maj ska vara arbetarnas dag!

För drygt hundratrettio år sen gav många människor sina liv för att alla vi anställda arbetare idag ska kunna njuta av åttatimmars arbetsdagar och andra förmåner. Att arbeta den första maj är att spotta på deras gravar.

Ho ho ho...

God jul och gott nytt år!

Merry Christmas and happy new year!

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!

Åter i bilder - One year in pictures - Ένας χρόνος σε φωτογραφίες:

Inför dopet.

Det är trettio grader i skuggan och högtid för bad i medelhavets klara vatten. Trots det har familj och vänner tagit på sig finkläderna och samlats i den lilla kyrkan utanför staden för att närvara vid dopet av den yngste medlem. Han är åtta månader gammal och han har officiellt inte haft ett namn än, den grekisk-ortodoxa tron dikterar att man behöver bli döpt först innan ett namn kan registreras.