Spännande utveckling i familjen.

I många år har bröderna fått bo och leva själva i huset som föräldrarna lämnade efter sig. Det är ett stort frågetecken kring hur de har klarat att driva hushållet med tanke på att de är impregnerade med en kultur som dikterar att hushållet är kvinnans område. 

Stormen blir bara värre.

Jag är numera ganska van vid att uppleva den nedgång som mitt hemland har genomlidit de senaste åren efter att den ekonomiska krisen slog till för några år sen. Sakta men säkert försämras livsvillkoren för de flesta arbetare och småföretagare som kämpar mer och mer för att överleva.

Stockholms kulturfestival 2016.

I ett försök att förlänga sommaren och semestern blev det en utflykt till stan med anledning av Stockholms kulturfestival. På Skeppsbron kunde vi uppleva en "kör för alla" som leddes av sångerskan Caroline af Ugglas och som sjöng ett antal moderna klassiker. När sångerskans tur kom att "göra bort sig" (som hon själv kommenterade) sjöng hon en av sina egna sånger med stöd av kören, det lät kanonbra!

Dags att rusta inför vintern.

Det är märkligt hur snabbt det kan gå från en årstid till en annan. Efter en helt underbar helg med fantastiskt väder kom snön som från ingenstans. Hur skulle vi kunna förutsäga det och byta däck i tid?