Det känns som vår!

Äntligen har våren hittat hit! Det känns alltid lika härligt att känna en aning varmare luft efter en lång och besvärlig vinter. Att hänga sin vinterjacka i garderoben och tänka att det kommer dröja innan den behövs igen ger också en känsla av glädje och att gå en promenad utan att frysa och skaka kan markera vårens ingång.

White Christmas

Jag minns inte vad Anders visade på sin namnsdag den 30:e november men just nu ser det ut som om sannolikheten för en vit jul är ganska stor. Jag brukar inte tycka om vintern, kylan och snön men det hade inte varit fel med en smula klassisk julkänsla.

Instant snowstorm #1.

Det började med att jag skulle gå bort till utegymmet för att jag hade lovat en bekant att jag skulle fotografera och skicka bilder på ett sådant. Tanken var att han skulle kunna bygga ett utegym vid stranden för att kunna erbjuda sina hotellgäster träningsmöjligheter.

Juletider.

Vi är inne i årets sista månad och julförberedelserna verkar vara i full gång. Det är julpynt överallt och marknaderna kryllar av människor som letar efter årets julklappar. Det är också högtid för att gå på en traditionell julmarknad vilket var det som vi bestämde oss för att göra i helgen.

Vintern kom som från ingenstans.

För bara någon vecka sedan var det soligt och tio grader varmt, nästan som en dag runt midsommardagen skulle jag kunna tro. Mitt i veckan blev det dock helt plötsligt vinter på allvar, nästan utan varning.