Egoismen segrar igen.

Det blev dags för en kulturkväll och Romeo med Julia stod i programmet. Den omöjliga kärlekshistorian kom i en modern tolkning som var rolig och spännande samtidigt som den skapade flera tankar och påminde om människans riktiga natur.

Musikal.

Jag fick chansen att se Balettakademiens julföreställning och gjorde självklart några bilder på de fantastiska nummer som deras program innehöll.

Förberedelser

Har fotomässan krympt? Har fotobubblan spruckit? Det kändes så i lördags i Älvsjömässan. Antagligen har många förstått att det inte är kameran som gör bilderna, precis som det inte var Hemingway's skrivmaskiner som skrev hans böcker.

Rent i Hässelbygård

Ibland blir det inget alls och ibland kommer allt på en gång. Den här veckan har jag haft möjlighet att uppleva två spännande kulturevenemang, ett i Hässelbygårdsskolans aula och ett på Musikaliska mitt i Stockholm.

Volbeat på Friends arenan.

Tredje rockkonserten i rad på kort tid, den här sommaren går i musikens anda verkar det som. Jag ska nog hålla mig kort om den här konserten även om den var en av de bästa som jag hittills har varit med om.